Dos gols d'Àngel davant el Tàrrega permeten somiar un Vilassar de Mar en bona ratxa

Sisena victòria consecutiva del Vilassar de Mar, aquest cop contra el Tàrrega, que manté vives les esperances d'aconseguir la salvació. En el primer temps, Àngel va obrir la llauna en rematar de cap una centrada de Xavili. L'expulsió de Carballo en el minut 45 va condicionar el joc visitant, que va veure com en el minut 49, els locals feien el segon gol. El porter Chiné va xutar la pilota amb la mala sort que va rebotar a l'esquena d'Àngel, que, de rebot, va fer el 2-0.
VILASSAR DE MAR
2
TÀRREGA
0
VILASSAR DE MAR:
Adri, Xavili, Planes, Ballús, Ricard (Roqueta, 48'), Juanje, Edu, Willy (Borja, 57'), Àngel (Cristian, 70'), Ivan i Sergio Cobo.
TÀRREGA:
Chiné, Adrià, Pau, Dennis (Xavi, 46'), Roberto, Roca, Vendrell, Carballo, Kiko (Sergi, 67'), Rafa i Pijoan.
GOLS:
1-0 (32') Àngel. 2-0 (49') Àngel.
ÀRBITRE:
Rigau Garcia.
T.G.:
Als locals Juanje i Àngel, i al visitant Vendrell.
T.V.:
Als visitants Roca (23'), per doble groga, i a Carballo (45') i el tècnic (62'), tots dos amb vermella directa.