La Pobla encadena el cinquè triomf com a local contra el Banyoles

Esteve (13') i Virgili (44') van encarrilar el partit abans del descans

Després, els visitants van pressionar sense fer perillar el resultat

POBLA DE MAFUMET

2

BANYOLES

1

LA POBLA DE MAFUMET:

Carrillo, Félez, Borja, Vivió, Arcega (Ivan González, 56'), Cristino (Barru, 74'), Virgili, Raúl Vates, Youcef (Xavi Fuertes, 77'), Esteve i Jusi.

BANYOLES:

Alexis, Castro, Aimar, Soler, Pitu, Cornellà, Reinoso (Gerard, 86'), Guiti (Moreno, 80'), Matamala, Àlex i Karam (Oinut, 70').

GOLS:

1-0 (13') Esteve. 2-0 (44') Virgili. 2-1 (59') Matamala.

ÀRBITRE:

Díaz Melero.
Targetes grogues:
als locals Félez, Borja i Raúl Vates; i als visitants Aimar, Cornellà i Castro.
Targetes vermelles:
al visitant Pitu (84'), doble amonestació.

PÚBLIC:

uns 300 espectadors.

Tot i que a causa de les baixes i al fet que la salvació està gairebé assegurada la Pobla va saltar ahir al terreny de joc amb un onze força diferent –sobretot en la rereguarda–, el conjunt grana no va fallar contra el cuer i va obtenir la cinquena victòria consecutiva a casa. El triomf, que deixa els de Santi Coch a un pas de la permanència matemàtica, permet que el conjunt grana continuï creixent i l'objectiu de superar els 52 punts de la temporada passada és ara a 9 punts, quan encara queden set jornades.

El tècnic de la Pobla tenia clar que feia falta marcar tan aviat com fos possible per estalviar patiments innecessaris i els seus homes van complir el guió marcat al peu de la lletra. Així, després d'un avís d'Arcega en el minut 7, els locals es van avançar gràcies a Esteve (13'), que va enviar un xut ras des de la frontal al fons de la xarxa. En els següents instants la Pobla va continuar controlant contra un Banyoles incapaç de generar arribades de perill i, amb això, els grana van obtenir dos gols d'avantatge just abans del descans (44') mitjançant Virgili. El davanter grana, que ha fet 11 gols en 11 partits, va aprofitar una molt bona combinació entre Esteve i Youcef per rebre lliure de marcatge i ampliar la diferència.

En la segona part els visitants van avançar les línies i van donar més sensació de perill. Tot i això, els costava plantar-se davant Carrillo i, l'únic cop que ho van fer van escurçar la diferència. Matamala, que va ser el millor dels del Pla de l'Estany, va desmarcar-se sol en un contraatac i, en l'un contra un amb Carrillo va enviar la pilota a gol gràcies a Youcef, que es va creuar, va desviar la trajectòria de la pilota i va enganyar el porter local. Aquest gol va esperonar els banyolins, que ho van intentar amb més cor que no pas idees i van pressionar en els últims minuts. Això sí, no van ser capaços d'aprofitar cap oportunitat i van marxar de la Pobla de Mafumet sense cap punt al sarró.

Santi Coch

TÈCNIC DE LA POBLA

«Hem tingut la paciència necessària, perquè el Banyoles s'ha tancat molt bé, però amb els dos gols abans del descans ho hem deixat força encarrilat»

«Després de la represa hem pagat la inactivitat d'alguns jugadors i el ritme ha baixat, però tot i el seu gol no he vist perillar la victòria»

«Ara hem d'intentar guanyar contra l'Europa i situar-nos setens o vuitens, mirant de superar els punts que vam fer l'any passat»

Els dos equipaments de la Pobla de Mafumet sobre el camp

El Banyoles va arribar a la Pobla sense el seu equipament i d'aquesta manera, el conjunt grana va cedir la tercera vestimenta a l'equip del Pla de l'Estany. Així, en el partit d'ahir els dos conjunts van jugar amb algun dels equipaments del club pobletà. D'altra banda, abans de començar el partit el filial del Nàstic va fer el passadís al seu equip juvenil, que fa quinze dies va aconseguir l'ascens a primera divisió quan encara quedaven cinc jornades, i havent guanyat tots els partits. També cal remarcar que el pròxim enfrontament de la Pobla al Municipal, contra el Balaguer, es jugarà el dissabte 11 d'abril, a les 12 del migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.