REGIONAL PREFERENT

El Palafrugell no falla i manté les seves opcions

Amb la victòria de la Gramenet B, el Palafrugell no volia fallar al camp d'un equip de la zona mitjana, el Canovelles, si volia mantenir intactes les possibilitats i no perdre distància en la cursa cap a la zona d'ascens. Els homes de Sepu van mostrar una cara diferent de la dels darrers partits i va fer una excel·lent actuació –amb vuit jugadors del planter a l'equip–. En la primera part els visitants van dominar el joc i van crear opcions de perill com la que en el minut 12 permetia a Eric inaugurar el marcador. El Canovelles va respondre immediatament dos minuts més tard (14') per mitjà de Novo. En la segona part es va veure un Palafrugell que, tot i buscar més el contraatac, continuava volent emportar-se la victòria. El gol que ho va permetre va arribar en el minut 75, després d'una gran jugada personal d'Heredia, que va acabar enviant la pilota al fons de la porteria defensada pel porter Mora.
CANOVELLES
1
PALAFRUGELL
2
CANOVELLES:
Mora, Chus (Marc, 60'), Salva (Romero, 77'), Gerard (Diego, 81'), Matito, Pinyol, Ezequiel (Rai, 53'), Julià, Novo, Aniceto i Dídac (Jiménez, 78').
PALAFRUGELL:
Dunjó, Poderoso, Cenizo, Juanito (Pastor, 72'), Jordi Alsina, Montoliu (Javier Alsina, 72'), Raül, Gálvez, Eric, Ponsa (Pau, 80') i Touray (Heredia, 53').
GOLS:
0-1 (12') Eric. 1-1 (14') Novo. 1-2 (75') Heredia.
ÀRBITRE:
Navarrete Montero..
T.G.:
Salva i Matito (Canovelles). Juanito, Heredia, Javier Alsina i Eric (Palafrugell).
T.V.:
cap.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.