entRevista a

Paco Gonzalo: «Hi ha gent de dins del club no s'ha portat degudament»

—Com és que ha decidit plegar?

—«Ha estat una decisió complicada, perquè he dedicat una part important de la meva vida al Mataró i hi estic molt vinculat. Però la situació del club no només requereix un nou projecte esportiu, sinó també un nou projecte empresarial, i en aquest sentit no estic capacitat per poder fer-lo. De totes les possibilitats que hi havia la que encapçala Lluís Sardà és la que més m'ha convençut pel valor afegit que suposa. Combina un projecte esportiu i un d'empresarial. En Sardà té un tarannà d'empresari i mandatari, i el club necessita una mà forta.»

—Com valora els seus set anys al capdavant de l'entitat?

—«La valoració és positiva, encara que hem tingut molts problemes que hem anat superant. Evidentment, el tema econòmic és el que al final no s'ha pogut solucionar del tot i per això ara era el moment d'impulsar un relleu presidencial. El club pot tirar endavant amb problemes esportius, però el tema econòmic s'havia de solucionar ja.»

—Quin és el seu millor record?

—«La copa federació que vam aconseguir el 2005 contra el Benidorm. Tampoc puc oblidar l'ascens a segona divisió B, que vaig viure com a directiu.»

—I el pitjor?

—«La falta de comprensió que he viscut en alguns moments per part de la gent, potser per desconeixement. I de vegades persones de dins del club no s'han portat degudament.»

—Quedarà al marge del club?

—«No, marxo, però no del tot, perquè continuaré vinculat a la junta directiva, però sense càrrec executiu. Em centraré en la comissió del centenari.»

—Què el va portar a la presidència del Mataró?

—«Ganes de treballar i prou. Mantenia una bona amistat amb l'antic president, Francesc Rimblas, i amb altra gent de la directiva. A més, el meu fill jugava al Mataró i això va ser l'inici de tot. Primer era directiu i després, president.»

Rebeca i l'himne; Creixell i la secretaria

El nou mandatari maresmenc, Lluís Sardà, no ha desvetllar gaires incògnites en l'àmbit esportiu sobre els seus plans. Tanmateix, en una entrevista al diari digital de Mataró i el Maresme Capgròs, Sardà assegura: «Tot i que tinc una reunió pendent amb Jaume Creixell [actual tècnic], comptem amb ell. La figura que tenim pensada per a Creixell és la de secretari tècnic.» D'altra banda, Sardà també confirma que Rebeca s'encarregarà d'interpretar el nou himne que sortirà en un disc que s'entregarà a tots els socis del Mataró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.