Toni, Oriol (Ike), Ferri, Raúl, Armengol, Mercader, Andreu (Fernando), Budesca, Nando (Roc), Santi Acedo i Calvet.

CANYELLES:

Porcar, Sebas, Narciso, Juanan, Joel, Raül, Silvestre, Mulilla, Brian, Dani i Toni (Alfonso).

GOLS:

1-0 (40') Santi Acedo. 1-1 (49') Silvestre de penal. 1-2 (55') Silvestre de penal. 1-3 (60') Raül. 1-4 (80') Toni.

ÀRBITRE:

González Pleguezuelos.
T.G.:
Pels locals: Budesca i Calvet, pels visitants: Porcar, Sebas, Juanan i Silvestre.
T.V.:
Per doble amonestació als locals Armengol (75'), Mercader (80') i Santi Acedo (82'), i al visitant Brian (30').

El Catllar va caure derrotat a casa per un resultat del tot injust pel que s'havia vist sobre el terreny de joc. En la primera part, els d'Alfons Gallardo van dominar completament, tant en joc com en ocasions, i es va arribar al descans amb l'avantatge d'un 1-0 en el resultat gràcies al gol de Santi Acedo. Després de la represa, però, el partit va canviar completament de rumb. En dues jugades puntuals, l'arbitre –que va condicionar el desenvolupament del joc amb les decisions–, va assenyalar dos penals en contra del Catllar i el matx va quedar gairebé sentenciat. Silvestre no va fallar en cap dels dos llançaments des del punt de penal, i el Catllar va quedar superat per una situació totalment injusta. A més, les nombroses expulsions van deixar l'equip local amb vuit jugadors, i a falta de deu minuts, el Canyelles va aprofitar aquest avantatge per fer el quart gol que deixava el partit segellat.