3a DIVISIÓ

La Pobla lamenta els insults de Dot, que té 4 partits de sanció

Arran de les paraules del jugador del Manlleu Rubén Sànchez a aquest diari, la Pobla de Mafumet ha negat que tinguessin cap prima per guanyar el partit i ha explicat la seva versió dels fets, corroborada amb l'acta del partit. Segons el filial, el matx va transcórrer sense problemes fins al gol de Cristino, el 2-1 (88'). A l'acta s'explica que després del gol, el capità osonenc, Jordi Dot, va perdre els nervis i va insultar Cristino i va acusar als locals d'estar primats per guanyar. L'àrbitre va ensenyar la segona groga a Dot, i mentre marxava va continuar insultant i es va dirigir al públic amb gestos obscens. Això va provocar alguns aldarulls entre aficions. Amb el partit acabat, la Pobla acusa Dot de continuar amenaçant membres del club poblenc. Jordi Dot va ser sancionat ahir amb 4 partits per aquests incidents.

Els sancionats dels equips de la demarcació, tots amb un partit, són: Masqué, Querol, Mito i Sergi Duran, del Reus, que continua netejant els seus jugadors de targetes de cara a la fase d'ascens; Becerra (Amposta) i Pedregosa (Rapitenca).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.