REGIONAL PREFERENT

El Catllar nota les lesions i cau per golejada

Derrota del Catllar al camp del Sitges, on els locals van dominar el matx i es van proclamar justos vencedors. La primera part encara va ser força igualada, però en el darrers quaranta-cinc minuts els tarragonins van notar les nombroses baixes per lesions, més la de Mercadé que va haver de ser substituït.

SITGES-EL CATLLAR 4-1

SITGES: Rosines, Alex, Alberto, Andreu, Pepe, Carlos, Gaitan, Guzman, Medina, Motoso i Vilches.

EL CATLLAR: Dani, Tudela, Cesc, Hernando, Raul, Mercadé (Roc), Oriol (Toni), Nando, Ike, Ferri i Calvet (Mendoza).

GOLS: 0-1 (22') Ike. 1-1 (40') Medina. 2-1 (72') Medina. 3-1 (77') Medina. 4-1 (85') Motoso de penal.

ÀRBITRE: Lagunas Gallego. T.G.: Pels visitants: Raül. T.V.: Cap.