2a DIVISIÓ. GIRONA

Bateig per a Olmo a Ipurua

Javi Salamero anunciarà avui que torna als despatxos i el seu segon dirigirà l'equip a Eibar

A l'extècnic del Figueres l'il·lusiona dirigir el Girona, però insta els jugadors a no relaxar-se

Miquel Olmo assumirà les funcions de primer entrenador del Girona a partir d'aquest cap de setmana a Ipurua i en els dos partits que faltaran per acabar la lliga (Tenerife i Osca). Amb l'equip virtualment salvat, Javi Salamero anunciarà avui que torna als despatxos per ocupar-se de la nova prioritat, que passa a ser la planificació del curs 2009/10. Seran els últims moviments en un cos tècnic que s'ha regirat de dalt a baix en tres setmanes després de la destitució de Raül Agné, Arnau Sala i Quim Ferrer. Amb Salamero un altre cop en la direcció esportiva, Micki Albert recuperarà el lloc en la secretaria tècnica i Gorka Etxeberria farà les funcions de segon de Miquel Olmo. En qüestió de dies, l'exentrenador del Vilassar, el Figueres i el Castelldefels haurà passat d'estar sense equip a dirigir-ne un de segona A, el seu sostre personal amb diferència.

Olmo ja va dur la veu cantant en l'entrenament d'ahir del Girona a les instal·lacions del Collell, que l'equip havia conegut el desembre passat. El tècnic de Terrassa va preferir no parlar com a màxim responsable de la plantilla fins avui. «Si arriba el meu debut com a tècnic de segona, l'afrontarem amb molta il·lusió.»

Primer, l'Eibar.

Olmo és un dels candidats a entrenar el Girona el curs vinent, segons va admetre Salamero després del partit contra el Nàstic. Ell, però, va amb peus de plom i se centra en el partit a Ipurua, que podria donar la salvació matemàtica al Girona. «Tot i estar virtualment salvats, no tenim llicència per pensar més enllà del partit d'Eibar, perquè quan més a prop és l'objectiu real de la temporada, més relaxació hi pot haver i això no ens ho podem permetre», va comentar Olmo, que va dirigir el Castelldefels a tercera el curs 2007/2008. El segon tècnic va incidir molt en la possessió de la pilota en la sessió d'ahir.

Salamero: 17 triomfs, 1 empat i 3 derrotes

Les dues victòries que ha aconseguit Javi Salamero a segona A (Castelló, 1-2 i Nàstic, 2-1) han servit per reforçar la teoria que és un tècnic amb sort. De fet, el director esportiu del Girona ha aconseguit signar uns números espectaculars cada vegada que ha baixat a la banqueta per apagar algun foc. En la campanya 2006/07 s'hi va posar (juntament amb Ricardo Rodríguez, avui el director esportiu del Màlaga) després de la destitució de Joan Carrillo i els números parlen per si sols: un empat (a casa contra el Palamós, 1-1), només tres derrotes (a Mataró, 1-0; a Gavà, 3-1 i en la fase d'ascens a Mutilvera) i quinze victòries: Palafrugell, 0-1; el Masnou, 1-0; Vilanova, 2-5; Premià, 4-0; Castelldefels, 2-0; Rapitenca, 0-1; Manresa, 1-0; Sabadell, 0-1; Barça C, 2-0; Peralada, 0-1; el Prat, 4-0; Santboià, 1-3 i en la fase d'ascens contra el Mutilvera, 4-0 i els dos partits contra l'Alcalá, 2-1 i 1-2. L'experiència va acabar amb l'ascens a 2a B.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.