Futbol català

Quatre debuts a 2a B en l'1-3 contra l'Ontinyent

Futbol. El porter Martí, el defensa Aimar i els mitjos Pedrito i Masó es van estrenar amb un KO en la tercera categoria del futbol estatal. Els altres deu jugadors ja coneixien el grup de bronze

Quatre jugadors dels vint-i-dos que formen la plantilla del Llagostera van debutar diumenge a segona B. El porter Martí Bartrina, el defensa Aimar Moratalla i els migcampistes Pedro Pareja Pedrito i Jordi Masó no havien jugat mai en la categoria de bronze del futbol estatal fins a l'1-3 contra l'Ontinyent.

Pedrito ha jugat abans a primera divisió (tres partits) que a segona B. Va passar pel futbol de base del Màlaga i, en el filial, l'Atlético Malagueño, va disputar la fase d'ascens a segona B. El curs passat l'extrem de Canet de Mar, de 22 anys, va ser un dels artífexs de l'ascens (36 partits i 12 gols en la lliga) i diumenge va estar actiu en el primer temps.

Igual que Pedrito, Martí i Aimar tampoc coneixien la segona B. En el segon temps, Jordi Masó, que té dos partits de bagatge a 2a A, també hi va debutar

Contra l'Ontinyent, Oriol Alsina va fer jugar catorze jugadors, dels quals deu ja coneixien el grup de bronze: els defenses Rangel, Vallho i Quim Boadas; els mitjos Eloi, Tito, Tarradellas i Samuel, i els davanters Enric Pi, Mas i Virgili.

La dècada de Rangel

Rangel, de 33 anys, ha jugat una dècada a segona B després d'haver passat, entre altres equips, pel Ciudad Lorquí, el Palamós, el Figueres, el Girona i l'Osca. En canvi, l'altre central, Vallho, tenia un partit d'experiència a 2a B –el Girona-Osasuna B del 2005.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.