Futbol català

Quart revés del Llagostera

Futbol. En el tercer partit de la setmana, el Llagostera rep l'1-0 i queda amb deu per l'expulsió d'Espolita (41'). L'equip d'Oriol Alsina només acumula derrotes i és cuer a 2a B (0 punts de 12)

LLAGOSTERA0


MALLORCA B2


No hi ha terme mitjà: victòries en la copa (2) i derrotes en la lliga (4). El Llagostera encara no ha puntuat en la competició regular (0 punts de 12) després de perdre ahir al camp del Mallorca B, que tampoc no sabia què era guanyar. L'equip del garrotxí Miquel Soler va basar la victòria en el primer temps. En vuit minuts de diferència, els locals van fer l'1-0 i el seu rival va quedar amb deu per expulsió d'Espolita (41'). Això ja va fer molt difícil les coses per al Llagostera, que encadena la quarta derrota i que no reacciona en el grup III de 2a B (0 punts de 12).

Després del 0-2 contra l'Olímpic de Xàtiva del dissabte dia 3 i el 2-1 al Cerceda de dimecres (amb 120 minuts de joc inclosos), el Llagostera sabia que l'esforç li podia passar factura ahir al camp del Mallorca B. L'equip blaugrana, que ahir vestia de color taronja, va contenir bé el filial del Mallorca i Mas ho va provar amb un xut. De tota manera, el filial illenc va avisar amb xut de Nico (29') i poc després va marcar (33'). Va ser una acció d'Álvaro en què Flores, des del punt de penal, va rematar (1-0).

Les coses empitjoren

Les males notícies no van arribar soles. En només tres minuts de diferència, el mig asturià Espolita, que ahir debutava com a titular, va veure dues grogues, la primera per evitar un contracop i la segona, per frenar l'acció del rival. En un matí de molta calor i en un camp de grans dimensions, el partit se li va fer llarguíssim als jugadors d'Oriol Alsina.

En el segon temps, el Mallorca B va pressionar i el Llagostera va aguantar com va poder. A mitjan segona meitat, el conjunt gironí va passar a jugar amb tres defenses. Eloi va obligar el porter Yeray a intervenir en una falta (64'), abans de ser rellevat. El capità del Llagostera acumula gairebé tots els minuts oficials, i Alsina el va rellevar per donar-li descans.

Els locals, amb un jugador més, tenien el domini del partit i una falta directa de Nico va estar a punt de suposar el 2-0 (60'). El Llagostera resistia i resistia. Rangel va acabar jugant de davanter, i va arribar a rematar alguna acció a pilota parada, igual que Òscar Álvarez, que només havia pogut jugar el partit al camp de l'Atlètic Balears.

Amb el Llagostera abocat a l'atac, el Mallorca B, que havia perdut l'anterior partit a casa contra l'Huracán de València (0-1), va enllaçar una bona acció i va fer el gol de la tranquil·litat al límit del temps reglamentari.

El 2-0 d'ahir és la quarta derrota en quatre partits del Llagostera. Abans, l'equip havia perdut contra l'Ontinyent (1-3) i l'Olímpic de Xàtiva (0-2) i al camp de l'Atlètic Balears (2-0), el gran candidat a endur-se el títol del grup III.

Mas acaba com pot

L'esforç de dimecres va passar més factura que mai al davanter Marc Mas, que va acabar el partit fos. L'exjugador del Badalona, autor de tres gols entre la lliga i la copa, va rebre un cop a la cama i va acabar el partit coix i amb mostres de dolor. Després de l'expulsió d'Espolita (40'), al Llagostera ja només li faltava això.

MALLORCA B: Yeray, Company, Víctor, Mateo, Bigas, Uche, Álvaro (Gallar, 83'), Nico, Flores (Abdón, 59'), Dídac (Grasa, 72') i Xisco. LLAGOSTERA B: Wilfred, Aimar, Vallho (Òscar Álvarez, 45'), Rangel, Quim Boadas, Espolita, Pedrito (Masó, 45'), Eloi (Tito, 68'), Mas, Enric Pi i Tarradellas. GOLS: 1-0 (33') Flores. 2-0 (90') Gallart. ÀRBITRE: Pérez Peraza (col·legi de Tenerife). Grogues al local Uche i als visitants Rangel i Uri (aquest últim estava a la banqueta). Vermella al visitant Espolita per dues grogues (41'). PÚBLIC: Unes 150 persones a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio, de gespa natural. Forta calor a l'hora del partit (al voltant de 32 graus).
Ara mateix prefereixo haver guanyat dos partits de copa i haver-ne perdut quatre de lliga. Tenim marge per reaccionar
No ho fem tan malament per tenir 0 punts. Tenim ganes de guanyar i sortir de baix
Diego Rangel
DEFENSA DEL lLAGOSTERA
El Llagostera ha superat dues voltes de copa, però no té cap punt en la lliga

EL DIA I LA NIT

El gol i l'expulsió d'Espolita ens han fet molt mal. En el segon temps, ens ha costat més i, al final, per postres, ens han fet el 2-0
Després de l'esforç de dimecres, ens ha tocat jugar amb deu justament avui [ahir] i amb molta calor
Oriol Alsina
ENTRENADOR DEL LLAGOSTERA

Espolita veu dues grogues en tres minuts

El migcampista Daniel Álvarez Espolita va tenir ahir un mal debut com a titular. L'exjugador del Caudal de Mieres va ser expulsat per dues grogues –“la segona, molt rigorosa”, va dir el tècnic Oriol Alsina–. Espolita va veure la primera groga en el minut 38 i, tres minuts després, la segona, per llançar-se a terra per fer caure un rival. Alsina també admet que l'exjugador del Vila-real B hauria d'haver estat més intel·ligent. L'asturià només havia jugat deu minuts de lliga al camp de l'Atlètic Balears (2-0), en la segona jornada. Dimecres en la copa contra el Cerceda (2-1), el mig centre havia entrat en el segon temps i havia tingut una bona actuació. La d'Espolita és la segona expulsió en la lliga després de la de Barón en l'anterior jornada contra l'Olímpic de Xàtiva (0-2). El Llagostera rebrà diumenge el Badalona (a les 6). El partit serà televisat en directe per Esport 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.