ASCENS A REGIONAL PREFERENT

El Farners pateix i gaudeix

Va marcar primer, però el Mollerussa va remuntar amb un penal dubtós i un gol de rebot

Els selvatans van aguantar el 2-1 i van celebrar l'ascens tot i els vuit minuts de temps afegit

El Farners va celebrar finalment l'ascens a regional preferent després d'un partit que semblava que no s'acabava mai. Des del minut 10 de la segona meitat, que va ser quan el Mollerussa va marcar el segon gol, els selvatans van haver de patir de valent per evitar que els locals fessin el tercer, que hauria ensorrat les expectatives dels visitants. I no van ser 35 minuts defensant el 2-1, sinó 43, perquè l'àrbitre va ordenar-ne sis d'afegit, que al final van ser vuit. Per sort, tot va acabar bé i el Farners va poder arrodonir una de les millors temporades de la seva història, amb l'ascens del primer equip, el del filial i dos dels equips de futbol de base.

El Farners va començar portant la veu cantant i va fer emmudir els més de 1.500 seguidors locals. Surós va avisar amb un xut al pal (11') i Montes va fer el 0-1 després d'una assistència de Cristian. Semblava tot controlat, però l'àrbitre va xiular un penal que ningú s'explica –de fet, estava d'esquena a la jugada– i el Mollerussa va empatar. Els locals es van animar quan van fer el 2-1, d'un rebot (la falta, a més molt dubtosa, que va xutar Pros va tocar un jugador i va descol·locar Pane). A partir d'aquí, el Mollerussa es va fer un tip de penjar pilotes i d'assetjar la porteria de Pane, que va estar descomunal en un un contra un amb Pros quan semblava que el 3-1 era inevitable. Superat aquest ensurt, els visitants van estar molt concentrats durant el temps afegit contra un rival cada cop més precipitat.

El Bisbalenc i el Bonmatí se salven.

L'ascens del Farners va salvar dos equips del descens compensat. El Bisbalenc es mantindrà a primera regional i el Bonmatí també evitarà el descens a tercera regional.

MOLLERUSSA

2

FARNERS

1

MOLLERUSSA:

Montseny, Ortiz, Eufemio (Chibbi, 88'), Vilaró, Ramon, Xavi, Albert (Domènec, 74'), Roy, Cristian, Joan (Pros, 53') i Fran.

FARNERS:

Pane, Rachid, Bru, Vendrell, Talavera, Surós, Artau (Freixas, 64'), Batllosera (Turon, 82'), Montes (Serra, 77'), Cristian i Saúl (Soler, 88').

GOLS:

0-1 (20') Montes. 1-1 (29') Fran, de penal. 2-1 (55') Pros.

ÀRBITRE:

Miras Martínez, del col·legi tarragoní.
T.G.:
Als locals Ortiz, Roy, Joan i Pros, i als visitants Rachid, Vendrell, Talavera, Artau, Freixas i Montes.