3a DIVISIÓ

CASTELLDEFELS

Castelldefels, la segona oportunitat de Roberto Camacho

Camacho confia redreçar la seva carrera al club groc després de donar tombs per Espanya

Reconeix que l'èxit del debut a Sabadell el va sobrepassar i va prendre decisions errònies

Roberto Camacho
JUGADOR DEL CASTELLDEFELS«Amb la perspectiva del temps crec que vaig cometre l'error de marxar de Catalunya»«Aquell gran any a Sabadell em va agafar molt jove, el meu pare no tenia gaire idea de futbol i ens vam equivocar en triar el representant»

La història futbolística de Roberto Camacho va començar com un conte de fades, amb un debut de luxe amb 19 anys. La lliga no va ser gaire bona per al Sabadell, però Camacho va sobresortir amb gols importants, com el que donava la permanència al Sabadell en la promoció contra el Peña Sport o amb els dos gols que va marcar al Mallorca en la copa del Rei, a pesar del 2-4 final. Aquella gran temporada personal li va valer el traspàs a l'Espanyol B i un futur prometedor, però les coses no van anar com s'esperava. «Tot això em va agafar de molt jove, el meu pare no tenia gaire idea de futbol, i ens vam equivocar en triar el representant», explica el vallesà. I és que al filial espanyolista Àngel Pedraza va comptar amb ell de manera intermitent, l'equip va baixar i, des de llavors, cessions infructuoses, i canvis d'equips constants per tota la península. «Amb la perspectiva del temps, crec que vaig cometre l'error de marxar de Catalunya», diu. L'estiu del 2008, després de fer un any prou correcte a Guadalajara, Camacho explica que es va sentir enganyat pel representant –de qui no vol dir el nom–, perquè no li buscava equip, i va decidir trencar amb ell i tornar a casa. Amb la lliga començada va poder fitxar pel Mataró, però el club era un polvorí, i va acabar al Mollet. Però Camacho només té 24 anys per tirar ja la tovallola, i tot i que ha decidit posar-se a treballar ja, acaba de fitxar pel Castelldefels per continuar disfrutant jugant a futbol, com ho va fer a Sabadell fa cinc anys.

LA FITXA

ROBERTO CAMACHO
Data de naixement:
20-12-1984 (24 anys).
Lloc de naixement:
Cadis, però de ben petit va venir a viure a Santa Perpètua de la Mogoda.
Formació:
El Santa Perpètua, el Sabadell i el Granollers. TEMPORADA EQUIP CATEGORIA 2003/04 Sabadell segona B 2004/05 Espanyol B segona B 2005/06 Cartagena (cedit) segona B 2005/06 Figueres (cedit) segona B 2006/07 Màlaga B segona B 2006/07 Saragossa B tercera 2007/08 Guadalajara segona B 2008/09 Mataró tercera 2008/09 Mollet preferent 2009/10 Castelldefels tercera


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.