Futbol català

“Encara donarem guerra, ja ho veureu”

Joan F. Ferrer ‘Rubi' Entrenador del Girona

Tot i la contundència final de la derrota contra el Vila-real, l'entrenador del Girona, Joan Francesc Ferrer, Rubi, estava satisfet per l'entrega del seu equip i es mostrava convençut que el Girona encara té moltes coses a dir en aquest tram final de temporada. “En la primera meitat el Vila-real ha estat millor que nosaltres; ens ha costat mol arribar a la seva porteria, però hem tingut el nostre moment amb l'1-1, en què estàvem molt còmodes”, va dir el tècnic al final del partit. “Ha estat una pena perquè teníem el Vila-real tocadíssim i, si ens hagués sortit bé, haguéssim donat un cop d'efecte important”, hi va afegir, conscient que, si el Girona hagués aprofitat les ocasions per marcar el segon gol, el guió del matx hauria canviat completament: “El segon gol ens ha enfonsat una mica, i ens n'anem una mica fotuts perquè ho podíem aconseguir, almenys hem posat la por a cos al rival”, va comentar el de Vilassar de Mar. “Hem vist un bon Girona”, va concloure. Rubi va voler enviar també un missatge d'optimisme: “Continuem a un punt de l'ascens directe i encara donarem guerra, ja ho veureu; no estem descartats per a la segona plaça.”

El tècnic, que va voler agrair el suport de l'afició desplaçada a El Madrigal, va ressaltar que ara només han de pensar en el partit contra el Barça B per continuar vius en la lluita per l'ascens directe: “Estem molt agraïts a l'afició que ha vingut fins aquí, se n'han d'anar orgullosos perquè els jugadors s'han buidat contra un rival importantíssim.” “Ja haguéssim firmat estar a aquesta situació a principi de temporada; ara anirem a guanyar el Barcça B, vejam què passa en els altres partits”, va dir.

La promoció, a prop

Un altre dels temes que va destacar el tècnic del Girona va ser el de tenir pràcticament assegurada la presència en el play-off d'ascens. “Primer hem d'assolir la plaça de promoció, que cada cop està més a prop; la promoció seria el primer èxit del que estem fent”, va dir. Rubi va lamentar també el quart gol rebut en el temps afegit, que va fa que els gironins hagin perdut el goal average contra el Vila-real: “És una pena, l'equip estava una mica tocat al final, però també és cert que ha estat marcat d'una manera una mica estranya, el més normal és que no hagués estat gol.

CAP AMUNT

“Estem a un punt de l'ascens i no ens descartem per a la segona plaça. Ara, anirem a guanyar el Barça B”

EL ‘PLAY-OFF'

“Primer hem d'assolir la plaça de promoció, que cada cop està més a prop. Seria el primer èxit”

UNA LLÀSTIMA

“Ens n'anem una mica fotuts perquè ho podíem aconseguir; hem tingut el nostre moment amb l'1-1”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.