Futbol català

FRANCESC SÁNCHEZ CARCASSÉS

PERIODISTA

“Encara podem pujar directe!”

Després de perdre davant el Vila-real, encara hi ha possibilitats de passar a primera directe?
Sí. El Girona ha demostrat que té un gran equip i una gran plantilla. Els tres partits que queden per jugar són amb el Barcelona B, l'Almeria i és possible arribar contra el Real Madrid B jugant-se l'ascens directe, tenint en compte que jugaran entre ells el Vila-real i l'Almeria. No per perdre dos partits seguits s'ha perdut poder pujar. Encara hi ha possibilitats, i això es pot decidir en l'última jornada.
En tot cas, podem parlar d'èxit?
La temporada del Girona fins al moment ja és un èxit absolut! Mireu, si acabem fent promoció, és a dir, juguem el play-off, també haurem d'estar contentíssims. Qui hagués pensat tot just començar la temporada que arribaríem on hem arribat? El club no s'havia marcat aquest objectiu, el de fer l'ascens o la promoció. Recordo que la temporada passada el Girona estava en zona de descens, i des de TVGi vàrem organitzar una pujada als Àngels per celebrar que ens havíem mantingut! Si no pugem directe cal fer també una gran celebració i tenir molt present que encara tindrem marge per promocionar. Com deia, un èxit absolut i rotund en tots els sentits!
Passar a primera comportarà més despeses. Li convé, al Girona, pujar?
Rotundament, sí. És cert que el futbol ha canviat molt els darrers vint anys. Pensem que les societats anònimes esportives només es poden gestionar bé a primera divisió. Però en l'aspecte esportiu no hi ha cap dubte que avui els clubs de l'elit es guien més per ingressos atípics que per la mateixa recaptació. Estic parlant dels ingressos per les aportacions de lliga professional, drets televisius i travesses, que permetrien fer un molt bon pressupost. Els gironins, i després dels bons papers que van fer el Palamós i el Figueres a segona A, hauríem de sentir-nos molt orgullosos de tenir finalment un equip a primera. No ens ha de preocupar si tornem a segona, això ja es veurà. Però ara ens toca aconseguir que les comarques gironines tinguin l'orgull de comptar finalment amb un equip a primera divisió. Mireu: he retransmès molts ascensos i promocions, i ara, penso, ja em toca explicar-ne un que acabi amb un èxit de primera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.