Futbol català

DAVID ILLA

PROPIETARI DEL RESTAURANT MIMOLET

“La marca Girona es completaria”

Quina relació manté amb l'equip?
Aquest any els tinc més com a clients individuals que no pas tots junts per veure partits de futbol com havien fet en anys anteriors. Fa un parell d'anys, quan en Gerard López era el capità de l'equip, cada cop que guanyaven un partit venien tots a sopar aquí i manteníem una relació més estreta. Però sempre hem mantingut una bona relació. De fet, cada any els convido i aquest any, passi el que passi, també ho faré. Tinc unes instal·lacions de pàdel a Sant Gregori i els convidaré a passar-hi una jornada per fer unes partides i una botifarrada. I encara que no pugin a primera ho faré igualment perquè s'ho mereixen, per l'esforç que fan i per l'equip que tenen, perquè els veig més units que abans i amb més bon rotllo entre tots.
Segueix habitualment els partits?
Anys enrere hi havia anat molt, però la veritat és que ara no puc perquè els dissabtes treballo més que mai. Però tant a les èpoques dolentes com a les bones els he anat seguint. I quan venien, els convidava. Els he cuidat sempre tant com he pogut.
Creu que encara és possible l'ascens a primera?
Ho veig complicat; perdre amb el Xerez va ser un cop molt dur. Però bé, el futbol és futbol. De tota manera, el dia del partit amb l'Elx corrien molt, més del normal. I crec que alguna cosa hi ha en aquest canvi, algun tipus d'incentiu econòmic. Algun “sobret” ha caigut. Sigui com sigui, estic molt sorprès d'on han arribat. I m'agradaria molt que pugessin a primera, però també em fa por de cara a l'any que ve, perquè els gironins som un públic molt com el del Barça, que volem guanyar sempre. I ser a primera i guanyar és complicat. Però si finalment passa em farà molta il·lusió i sortiré a celebrar-ho amb ells.
Què representaria per a Girona i els gironins l'ascens a primera divisió?
Seria, segur, un bé per a la ciutat. Tenim una de les ciutats més maques i el millor restaurant del món i seria fantàstic completar la marca Girona tenint l'equip de futbol a primera. Girona es mereix ser a primera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.