Futbol català

Rubi: “Trobarem un rival ferit per la remuntada”

Com no podia ser de cap altra manera, les declaracions després del partit estaven més centrades en la promoció d'ascens que en la visita del Madrid B. Com l'atenció de l'equip des de feia dies. “Ens ha anat molt bé aquesta setmana de doble treball. Amb un grup hem estat preparant el partit, i amb els altres corregíem errors i preparàvem la promoció”, va reconèixer a la sala de premsa Rubi. El tècnic ja preveia que, si no passava res estrany, l'Alcorcón seria el primer rival. “És un equip amb molt de caràcter, molt agressiu defensivament. Ens coneixem molt i serà igualat”, va dir el tècnic, que va destacar el fet que els madrilenys ja van fer la promoció l'any passat. “Les sensacions canvien en una setmana. El 4-0 els haurà anat bé, però hi anirem a fer un bon partit. Segur que passen moltes coses en 180 minuts.”

El maresmenc també es va referir al 3-2 del Girona-Alcorcón en la lliga. “Ens trobarem un rival ferit per aquella remuntada”, va avisar. D'ambició, però, no en falta, als gironins: “Tot l'any hem estat parlant de la promoció, i l'afrontem molt motivats.” Com a mostra, una altra reflexió: “Vam sortir d'Almeria segurs que si hi tornem podrem guanyar. Vam demostrar que no estem per sota del seu nivell.”

AMBICIÓ

“Vam sortir d'Almeria segurs que si hi tornem podrem guanyar. Estem motivats”
Hem d'agafar la màxima energia i anar a Alcorcón a aconseguir el millor resultat possible
Joaquim Boadas
PRESIDENT DEL GIRONA
Hi arribem en bona dinàmica i havent reservat jugadors. Hem de ser valents
Sergi Raset
SECRETARI TÈCNIC DEL GIRONA
S'haurà d'anar a la guerra, i volem guanyar. El 4-0 els haurà anat bé, però nosaltres també hi arribem bé
Chus Herrero
DEFENSA DEL GIRONA
“Té l'experiència de l'any passat i molt caràcter. Ens coneixem molt i serà igualat”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.