Futbol català

“S'ha vist la nostra idea de joc”

Joan F. Ferrer ‘Rubi' Entrenador del Girona

Rubi va felicitar els jugadors que va alinear ahir, la gran majoria poc habituals en l'onze inicial. “Han plantat cara, contra un molt bon rival; no ha estat un gran partit, però el Girona ho ha intentat i s'ha vist la idea de joc que sempre hem intentat transmetre”, va sostenir. “Potser ha faltat precisió en l'última passada, però el partit ha anat bé perquè no hi ha hagut circumstàncies negatives, més enllà de la lesió de Kitoko”, hi va afegir. El tècnic tenia clar que havia d'evitar riscos i no va ni completar la llista de 18 convocats: “Preferia que els homes amb més minuts no fossin ni a la banqueta; una desconnexió total”. De tota manera, no va ser explícit amb la titularitat de Dani Mallo: “He entès que avui havien de jugar aquests jugadors.” “Per mi, Carles Mas és l'home del partit, ja que ha fet un salt important, des de segona catalana a segona A, i ha estat bastant bé per ser el seu debut”, sí que va subratllar el tècnic.

Jandro i Ion Vélez

De noms propis, n'hi havia dos més. Un, pel seu retorn: “Jandro s'ha trobat bé; era una prova i l'ha passat amb nota”. I l'altre, pel gol marcat. “El gol de Ion és una gran notícia, i li vull agrair el compromís, perquè no estava del tot fi després d'una lesió”, va dir.

Rubi també va valorar el reconeixement a l'afició del Girona. “S'ha creat una gran comunió entre el públic i l'equip durant tota la temporada; cal felicitar-la”, va concloure.

LA LLISTA DE 16

“Preferia que els homes amb més minuts ni fossin a la banqueta; una desconnexió total”

CARLES MAS

“És l'home del partit; ha fet un salt important i ha estat bastant bé en el seu debut”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.