Futbol català

Josep M. Giralt

Seguidor, exjugador i exdirectiu

“Un deu per a l'equip i l'afició”

Ja va sent hora de tenir un equip de Girona a primera divisió, no?
Ja toca, evidentment. L'equip s'ho mereix i seria bo per a tota la demarcació.
El Girona està fent una temporada espectacular, però sembla que en els últims partits ha perdut pistonada. Els ha superat la pressió?
No, no és la pressió. Hem tingut mala sort. Això és així. Si poguéssim repartir la mala sort dels darrers partits amb la sort que vam tenir en alguns partits puntuals d'abans, el Girona ara ja seria equip de primera. En els darrers partits, la defensa ha tingut baixes, i el centre del camp també, amb Luso i Tébar. Tot això hi ha influït molt. I també hem comès errors impensables, s'ha de dir tot. Tot i això s'està fent una lliga impressionant. Un deu per a l'equip.
Veu l'equip capacitat per pujar a primera?
El veig capacitat per guanyar la promoció. Ja hem guanyat l'Alcorcón i podem tornar-ho a fer com vam fer-ho a Montilivi. Per què no? Tenim jugadors amb capacitats de sobres per pujar.
Creu que ho aconseguiran?
És la meva il·lusió i el meu pensament. Però una promoció és com tirar una moneda enlaire. Hi ha molts factors que ho poden condicionar. Però els jugadors poden, i amb el suport dels aficionats, més.
Posi nota a l'afició.
Un altre deu! Veure el camp com el veiem, gairebé fa plorar d'il·lusió!
Si el Girona puja, cal reforçar l'equip? Fins a quin punt s'hi ha d'invertir?
Sí que s'ha de reforçar per mantenir-se a primera. Ep! Hi ha jugadors que hi poden jugar perfectament, eh? Però amb seny i ben administrat, cal fitxar.
Seria convenient ampliar el camp?
La infraestructura que té el Girona és molt petita per a un equip de primera. Si es puja, el camp necessitaria una ampliació. I millorar els accessos, que s'han d'arreglar. Pel que fa a l'estat intern del camp, jo el veig bé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.