Futbol català

La tensió, mala companyia

Amb calma. L'entrenador del Girona mira de descarregar de pressió i nervis la plantilla amb sessions més disteses. Rubi creu que l'acumulació de minuts hauria de fer més mal a l'Alcorcón

És inevitable que, amb un partit de tanta transcendència com el de demà a Montilivi, la tensió i els nervis envoltin els jugadors. Rubi n'és conscient i per això ha volgut evitar col·lapsar-los més del compte amb informació sobre l'Alcorcón, que d'altra banda ja tenen ben conegut amb tots els detalls. Passat el partit d'anada, és qüestió de receptar tranquil·litat. “Estem intentant desviar molt els nervis, la pressió, perquè no fa falta recordar als jugadors com d'important és el partit. Seria un error. Hem programat entrenaments més distesos per trencar el punt normal que comporten les eliminatòries”, va explicar el tècnic.

En l'anada, Rubi va veure un pèl massa nerviosos els jugadors quan tenien la pilota. “Hi ha por d'equivocar-se, nervis... És força normal. Va passar als dos equips i la tensió provoca que facis menys coses. És difícil que es vegin partits com els del Lugo o el Mirandés, però el que em preocupa és que els jugadors, sobretot amb la pilota, tinguin aquell punt d'alegria de tot l'any i que manem una mica més, perquè som a casa i quan ho hem fet hem generat molt perill.” En aquest context, no seria gens estranya la presència de Jandro Castro, especialista a demanar la pilota, quedar-se-la, posar-hi pausa i clarividència. Rubi considera normal que l'Alcorcón els fes patir. “Ho fa gairebé sempre a casa. No crec que hi hagués un tema físic.” En aquest sentit, creu que l'Alcorcón hauria de pagar més l'exigència física, perquè Bordalás va repetir dimecres el mateix onze de l'últim partit de lliga.

ALS JUGADORS

“No fa falta recordar-los com és d'important el partit. Ja en són prou conscients”

DEIXAR-SE ANAR

“Vull que tinguem amb la pilota el punt d'alegria de tot l'any. Hem de manar més ”
EL GIRONA
2 jugadors titulars
en l'últim partit de lliga (Chus Herrero i Juanlu) van jugar d'inici també a Alcorcón. Van acumular 180 minuts en quatre dies. Tres jugadors més van participar en els dos partits: Ion Vélez (110 minuts), Txiki (98) i Jofre (72).
L'ALCORCÓN
11 jugadors titulars
en l'últim partit de lliga van jugar també d'inici dimecres. Bordalás no va fer ni un sol canvi en l'onze inicial. Fins i tot va estar a punt de calcar els homes que van sortir des de la banqueta, amb l'excepció de Dani Nieto per Ángel.

LA CONDICIÓ FÍSICA

“Ells van fer el mateix equip en dos partits en quatre dies. Això es pot notar”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.