Futbol català

L'optimisme es contagia

La porra. Dels 284 votants, 215 van apostar per una victòria del Girona contra l'Alcorcón. N'hi va haver 30 que van endevinar el 3-1

La porra lligada als resultats del Girona que organitza El Punt Avui va repartir la quarta entrega de premis. Etienne Renaud, d'Olot, va guanyar un àpat al restaurant Can Veí, de Sarrià de Ter. Josep Collgros Daranas, de Girona, un àpat al restaurant Draps, de Girona. I Joaquim Oliveras Guilleumas, de Malgrat de Mar, va guanyar una nit d'hotel a la cadena Sidorme. Van ser tres de les trenta persones que van endevinar el resultat del Girona-Alcorcón (3-1). L'optimisme es va contagiar entre tots els participants en la porra, perquè dels 284 vots emesos n'hi havia 215 que pronosticaven un triomf del conjunt de Rubi. El resultat més repetit (93 vots) era el 2-1.

Un cop acabat el partit de diumenge, ja es va activar la porra per al Girona-Almeria de demà. Tots els participants en qualsevol de les porres –encara que no encertin el resultat– podran guanyar una de les dues samarretes oficials del Girona firmades pels jugadors.

Els guanyadors

Àpat a Can Veí:

Etienne Renaud (Olot)

Àpat al restaurant Draps:

Josep Collgros Daranas (Girona)

Nit d'hotel al Sidorme:

Joaquim Oliveras Guilleumas (Malgrat de Mar)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.