2a DIVISIÓ A. GIRONA

L'afició del Girona passa a l'acció

El nombre de nous accionistes va augmentar ahir notablement i si avui i demà es manté el ritme, la conversió en SAE serà un fet

L'oferta formulada pel club perquè els socis i no socis es facin accionistes ha agradat als aficionats del Girona, molts dels quals es van acostar ahir al BBVA per adquirir algun títol de la futura SAE. «El moviment ha estat important. Tenim constància que en alguns moments s'han format petites cues a l'oficina central i que el banc ha hagut d'incrementar el personal per guanyar fluïdesa», va explicar ahir al vespre el vicepresident econòmic del club, Josep Sierra.

La directiva confia que el ritme d'ahir dilluns no només es mantindrà entre avui i demà, sinó que augmentarà. «Al club hem rebut moltes trucades per demanar informació i hem percebut clarament que els seguidors estan convençuts que l'oferiment és molt bo, i els hem vist disposats a col·laborar en el procés.»

Amb la compra d'una acció (500 euros), l'aficionat té dret a un seient de tribuna (450 euros) o a cinc carnets de general (100 euros cadascun). L'oferta té, evidentment, efectes retroactius –els qui hagin comprat en primera i segona fase es beneficiaran de les mateixes condicions– i, segons Sierra, clars avantatges de futur: «No només serà aquesta temporada, sinó també els propers anys.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.