3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

L'ocasió de fer el salt, a prop de casa

La Pobla fitxa el mig Aleix Vidal, que torna a Catalunya després d'un any a la primera grega

Després de jugar la darrera temporada al Panthakrikos de la primera divisió grega, el migcampista de Llorenç del Penedès Aleix Vidal torna a casa per militar a la Pobla de Mafumet, on arriba procedent de l'Espanyol, club que el va cedir a l'entitat hel·lena i que li ha rescindit el contracte aquest estiu.

Tot i tenir només 20 anys, el mig ofensiu arriba al filial del Nàstic –ha signat per un any amb opció a tres més en el primer equip– després d'haver passat per un grapat de clubs: format en el Valls i en el Baix Camp, va incorporar-se al futbol de base del Barça; després, va jugar en el Veterans de Cambrils i en el Nàstic i, en l'etapa de cadet, va estar un any i mig en el Madrid. Tot seguit, Vidal va tornar a la demarcació i va estar una temporada i mitja en el juvenil del Reus Deportiu, club amb el qual va arribar a debutar a tercera divisió la temporada 2006/07, en un partit contra el Prat.

Llavors, l'Espanyol va incorporar-lo i, després de cedir-lo a la Damm, va fer el mateix però amb el Panthakrikos –un conjunt que el curs passat va acabar onzè en la màxima competició grega– i va disputar vuit partits de lliga, un dels quals com a titular. Enguany, Vidal s'hi havia de quedar un curs més, però els clubs no es van posar d'acord i, finalment, va desvincular-se de l'entitat blanc-i-blava.

El futbolista de Llorenç explica que va viure un canvi entre el futbol de base català i el de la primera divisió grega: «L'adaptació sempre és complicada, però per això hi ha els entrenaments. Després de la primera volta ja m'hi vaig adaptar.» Aleix Vidal, a més, relata que el fet de jugar contra conjunts de l'entitat del Panathinaikòs i l'Olympiacòs és una experiència molt enriquidora tant en l'aspecte personal com en el futbolístic.

El repte de jugar en el Nàstic

Després d'una temporada en el futbol d'elit grec, Aleix Vidal arriba a la Pobla de Mafumet amb la intenció d'oferir el seu millor rendiment, conscient que el fet de ser un filial li pot obrir les portes del Nàstic: «La proposta és interessant perquè, aquí, si fas una bona temporada és més fàcil jugar en un equip de la segona divisió com ara el Nàstic.» De moment, a la Pobla està cridat a tenir un paper força important, ja que l'atac és la zona amb menys efectius i Vidal, segons explica ell mateix, pot jugar «en totes les demarcacions ofensives».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.