AMISTÓS

Anul·len dos gols a Calle i el Girona es queda a zero

Primers minuts del davanter i també d'Almirón al camp d'un Boscdetosca molt sòlid en defensa

BOSCDETOSCA

0

GIRONA

0

BOSDETOSCA:

Arcadi, Teti, Juanjo, Franch, Ayats, Pato, Serrat, Galo, Jepi, Palo i Gil. També van jugar: Rodri, Jordi, Darné, Xesco, Canal, Joel, Mallart, Jan i Cuadros.

GIRONA:

Pociello, Jose, Almirón, Rangel, Migue, Fran, Hèctor, Manga, Juanma, Gabri i Calle. També van jugar: Casanovas, Hostench, Canal, Chicho i Herrera.

ÀRBITRE:

Rivas Vizcaíno.

INCIDÈNCIES:

Uns 500 espectadors. La directiva del Boscdetosca –el club compleix el seu 30è aniversari– va fer entrega al Girona d'una litografia de Quim Domènech. Es va sortejar una pilota signada per tota la plantilla del Girona, la qual va ser entregada pel porter Albert Jorquera. La jornada va acabar amb un àpat amb els jugadors i les directives dels dos clubs.

El Girona no va passar de l'empat sense gols al camp d'un Boscdetosca que aquest any tornarà a jugar a primera regional i que va demostrar ser un equip molt ben plantat i sòlid en defensa. I no es pot dir que els de Cristóbal no van veure porteria, perquè Calle va marcar dos gols que van ser anul·lats per l'àrbitre a instàncies de l'assistent. En la seva estrena, i a pesar d'estar faltat de ritme, l'exjugador del Nàstic i del Xerez va exhibir la seva capacitat de definició després de dues assistències de Manga en la segona meitat. També va debutar el defensa Almirón.

Amb deu jugadors de la primera plantilla (només el juvenil Fran en l'onze inicial), l'equip de Cristóbal va manar en la primera part i va monopolitzar les ocasions. La fesomia del partit no va canviar en el segon acte tot i l'entrada de cinc juvenils. L'altre gran objectiu de l'amistós es va complir: ningú no va prendre mal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.