2a DIVISIÓ B

L'Espanyol B eleva el seu grau de preocupació

L'Espanyol B continua sense conèixer la victòria en el campionat de lliga i ahir a més va sortir golejat del Nou Pla de la Vila Joiosa. El partit hauria pogut tenir un destí ben diferent si el lateral del filial Brachi hagués transformat un penal en el segon temps forçat per Marc Pedraza. Llavors el marcador era d'1-0 a favor dels locals, però el porter Nico va endevinar la trajectòria de la pilota i va impedir l'empat. Poc després, Borja posaria el 2-0 i Corella va arrodonir el triomf.

VILA J.-ESPANYOL B 3-0

VILA JOIOSA: Nico, Rafa Gimeno, Pardo, Sambruno, Isidro, Riaño (Martín, 69'), Granero (Jorge Corella, 87'), Campillo, Limones (Adrián, 74'), Fabiani i Rojas.

ESPANYOL B: Víctor Ibáñez, Aitor (Tai, 61'), Yago, Ángel, Óscar Reyes, Brachi, Tito (Max, 69'), Juanjo, Enric (Baena, 56'), Pedraza i Creus.

GOLS: 1-0 (9') Fabiani. 2-0 (68') Borja Granero. 3-0 (91') Jorge Corella.

ÀRBITRE: Del Río Ayete. T.G.: als locals Fabiani i Campillo, i als visitants Yago i Tai. T.V.: va expulsar per doble groga al local Campillo i al visitant Yago.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.