REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc se situa segon de preferent

ROQUETENC

2

HORTA

1

ROQUETENC:

Alfonso, Llorenç, Franklin, Julio, Adell, Sandu, Àlex, Vilanova (David, 82'), De la Torre (Lluís, 60'), Ferran (Marc, 60'), Trullent.

HORTA:

Álvaro, Joni (Pablo, 70'), David (Marc, 80'), Javi, Víctor, Jose, Sergio, Pitu, Quim, Mario i Valdera (Eras, 80').

GOLS:

1-0 (6') Adell. 1-1 (62', p.) Sergio. 2-1 (66', p.) Sandu.

ÀRBITRE:

Alfredo Guzmán. Regular.
T.G.:
Llorenç i Vilanova, del Roquetenc; Joni, Víctor, Pitu, Quim i Eras, del Horta.
T.V.:
Cap.

El Roquetenc va obtenir ahir una victòria molt important contra l'Horta que el situa amb set punts, els mateixos que el Vista Alegre, líder de la categoria. Els ebrencs van haver de batallar fins a l'últim instant per aconseguir els tres punts, ja que els dos equips van tenir ocasions de perill per guanyar el partit. En el minut 1, els barcelonins s'haurien pogut avançar en un cara a cara amb el porter Alfonso que no van rendibilitzar. En el minut 6, el local Adell va rematar de cap al fons de la xarxa i va fer l'1-0. En la segona part, unes mans de la defensa roquetenca van significar un penal que Sergio va transformar. Moments després, un penal per unes altres mans, ara a l'àrea de l'Horta, el va aprofitar Sandu per certificar el definitiu 2-1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.