REGIONAL PREFERENT

El Roquetenc remunta un 0-2 amb quatre gols en la segona part

Després de dues ensopegades consecutives, el Roquetenc tenia ahir una bona ocasió per tornar a puntuar, ja que rebia l'últim, i la va aprofitar. Això sí, li va costar més del previst, ja que en la primera part els visitants van avançar-se amb dos contraatacs rapidíssims. Després de la represa, però, els de casa van sortir a totes i en cinc minuts van empatar. Després, el rival no va poder fer res i els de Roquetes van sentenciar amb dues dianes més.
ROQUETENC
4
MARTORELL
2
ROQUETENC:
Alfonso, Julio, Vilanova, Moisés, Adell (De la Torre, 36'), Sandu (Llorens, 83'), Lluís, Nando, Javi, Marc (Trullent, 75') i Ferran (Àlex, 71').
MARTORELL:
Roberto, Molina, Jonathan, Salva, Aguilera, Juanito, Víctor (Roberto, 79'), Ángel (Arcadi, 79'), Adrià (Samu, 38'), Gabi i Pol (Pere, 70').
GOLS:
0-1 (7') Juanito. 0-2 (22') Juanito. 1-2 (47') Nando. 2-2 (50') Lluís. 3-2 (63') Julio. 4-2 (81') Sandu, de penal.