3a DIVISIÓ

La Pobla fa el primer pas cap a la regularitat

Va encadenar el segon triomf al camp d'un Olesa dèbil

Els grana van acaparar totes les ocasions però no van sentenciar

Santi Coch
ENTRENADOR DE LA POBLA
«La victòria és important
per mirar de trobar una
línia regular, però ens ha faltat gol, perquè hem dominat completament»
«L'equip m'ha agradat a estones. Crec que hauríem de jugar amb més paciència. Ens falta tenir calma»

La Pobla, per fi, ha encadenat dues victòries, tot i que de moment es manté en la zona de descens. No es pot dir que amb aquests darrers resultats el conjunt grana sigui regular, però és el primer pas per aconseguir-ho, ja que la setmana que ve tenen una ocasió d'encadenar el tercer triomf, a casa contra el complicat Manlleu.

En la visita d'ahir a Olesa, l'equip que dirigeix Santi Coch no va tenir cap problema per desfer-se d'un rival molt pobre, que no va disposar de cap ocasió per arribar a capgirar el resultat. Els grana van començar avisant amb dues clares ocasions que van acabar al pal, abans que un xut llunyà de Ñoño (26') sorprengués el porter Pujol, que va quedar enlluernat pel sol i no va poder fer res per evitar l'1-0. Després de la represa, l'escenari no va canviar i la Pobla va continuar acaparant les arribades, sense arribar a sentenciar. Això va fer que el filial del Nàstic, amb un home menys en el darrer quart, tingués el neguit de mantenir el marcador a favor. Aquest, però, va desaparèixer davant la inoperància dels olesans.

OLESA

0

POBLA DE MAFUMET

1

OLESA:

Pujol, Manolo (Aitor, 46'), Rafa (Oriol, 72'), Francis (Cortezón, 62'), Ros, Àlex, Arjona, Samu, Soler, Morón i Pelegrín.

POBLA DE MAFUMET:

Sergio, Blasco, Ñoño, Denís, Vivó, Cristino, Ivan González (Ton, 87'), Jordi Roca (Alfons, 77'), Aleixo, Esteve i Chechi (Migue Montes, 62').

GOLS:

0-1 (26') Ñoño.

ÀRBITRE:

García Rosel.
T.G.:
Als locals Manolo i Soler, i als visitants Sergio, Denís, Ivan, Aleixo i Montes.
T.V.:
Al local Arjona (89') i al visitant Cristino (74'), per doble amonestació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.