El Sant Andreu aguanta un 0-0 a Dénia jugant amb deu homes durant 66 minuts

L'expulsió d'Amarilla (24') va fer que el Sant Andreu brillés defensant el 0-0, i continua invicte

El Sant Andreu continua creixent. Ahir va mostrar una cara que encara no se li havia vist aquesta temporada, que és la tirar d'ofici quan et quedes amb deu homes fora de casa i en el minut 24 de joc. Ahir a Dénia, quan Amarilla va veure la segona targeta groga, els locals tots just s'havien aproximat un parell de cops l'àrea de Morales (el més perillós va ser un centre xut enverinat de César Remon). A partir d'aquell moment, Hèctor Bueno va passar a fer de central, i l'equip es va dedicar a defensar el 0-0 que hi havia al marcador en aquell moment, i que s'havia convertit un en un gran resultat. L'experiència d'homes com ara el mateix Bueno, Keko, Morales i Tarradellas va permetre un exercici defensiu notable, i que el Dénia no generés ni una sola ocasió amb cara i ulls des que els andreuencs es van quedar amb inferioritat. El Sant Andreu suma un bon punt la jornada en què tots els equips de dalt també van empatar, i continuen sense saber què és perdre.

DÉNIA
0
SANT ANDREU
0
DÉNIA:
Iván Vidal, Aceitón, Seco (Juan Carlos, 64'), Mendoza, Dani Fernández, Pepín, Dani González, Jorge Giménez, César Remón, Dani Gérika (Dani García, 78') i Vinuesa.
SANT ANDREU:
Morales, Luso, Amarilla, Moyano, Abraham (Masou, 80'), Hèctor Bueno, Aday (Fran Grima, 46'), Máyor, Tarradellas, Keko (Miguélez, 86') i Dani Martí.
ÀRBITRE:
López Martínez.
T.G.:
Als locals Mendoza, Dani Fernández i Jorge Giménez; i als visitants Abraham i Héctor Bueno.
T.V.:
Al visitant Amarilla (24'), amb dues grogues.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.