REGIONAL PREFERENT

Segona victòria del Catllar, que s'allunya del pou

El Catllar va obtenir la segona victòria de la temporada, les dues a casa, ahir contra el Sant Ildefons. Els locals van sortir a totes i ja en el minut 18 es van avançar gràcies a un gol de Dani. Els visitants no van saber tallar la conducció del Catllar i en el minut 10 de la segona part van encaixar el 2-0. Vega va escurçar la diferència, però només va servir per maquillar el resultat.

EL CATLLAR 2

SANT ILDEFONS 1

EL CATLLAR: Campanera, Bello (Roc, 92'), Armengol, Raúl, Nando, Andrés, Ionita, Oscar (Julio, 50'), Carlos (Àlex, 75'), Dani (Castro, 90') i Ian (Eric 60').

SANT ILDEFONS: Javi, Xavi, Mourir (Félix 30'), Albert, Uri, Adolfo, Hugo, Virgós (Jorge 46'), Paredes (Carballo, 65'), Vega (De Sande, 69') i Mario (Tala 46').

GOLS: 1-0 (18') Dani. 2-0 (63') Bello. 2-1 (65') Vega.

ÀRBITRE: Del Olmo. T.G.: Òscar i Julio, del Catllar; Fèlix, Albert, Virgós, Tala i Mario, del St. Ildefons. T.V.: Hugo (doble amonestació, 91') i De Sande (directa, 90'), del Sant Ildefons.