BÀSQUET / EBA

El Vila-seca es refà amb un triomf solvent

Va jugar amb molt d'ofici i va anotar gairebé 100 punts a la pista del Mollet

Avilés es va lesionar en l'escalfament, però l'equip va ser molt eficient en atac

El Vila-seca va posar fi a una ratxa de cinc derrotes consecutives amb una victòria solvent a la pista del Mollet. L'equip de Carlos Aparicio va poder completar aquesta setmana quatre entrenaments molt productius, després d'un mes amb nombroses baixes, i això es va notar sobre el parquet en què l'equip es va mostrar molt competitiu.

El partit començava amb la mala notícia de la baixa d'última hora de Pablo Avilés, que va quedar clavat de l'esquena en l'escalfament. Però aquest contratemps no va impedir que el Vila-seca dominés el primer quart amb un bon joc d'atac, sobretot gràcies a l'eficiència dels seus jugadors interiors.

La primera part la va acabar amb més de 50 punts (53) en el marcador, i només Jonathan Ramírez (23 punts al descans) plantejava algun perill per part del Mollet (el següent jugador amb més punts n'havia fet només set).

En la represa, els locals es van posar en defensa zonal per frenar el ritme de joc del Vila-seca. L'estratègia va ser prou eficient, ja que la diferència es va reduir a només 8 punts, però els de Tarragona, amb constància i paciència, van trencar la zona rival i van tornar a dominar el partit fins al final. Aquest resultat situa el Vila-seca en el desè lloc provisional.

MOLLET
86
VILA-SECA
99


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.