Bàsquet

Florentino obre la cartera i tempta Rudy Fernández

El doble que a Dallas. L'aler, que va ser traspassat als Mavericks, podria cobrar aquest any al Real Madrid el doble que si es quedés a l'NBA

D'estar a un pas de vestir els colors dels actuals campions de l'NBA (Dallas Mavericks) a acabar jugant amb el Real Madrid. Els milions de Florentino Pérez estan temptant Rudy Fernández, que diverses fonts col·loquen a l'equip que entrenarà Pablo Laso. “Les negociacions estan obertes, però encara estem buscant la millor opció per al jugador. Continuarem treballant”, explica David Carro, agent de l'aler a Europa. L'exjugador del Joventut podria haver arribat a un acord amb el club blanc per un total d'uns 12 milions d'euros per quatre temporades (en la 2011/2012 cobraria 1.5 a Dallas). Si el locaut s'aixequés viatjaria per jugar aquesta temporada, finalitzar el contracte i tornar. Tot plegat, un altre exemple del poder de l'empresari blanc quan obre la cartera.

La voluntat de Rudy és clara. “Volem que el jugador sigui feliç i es pugui cobrir les espatlles veient la possibilitat de vaga”, afegeix Carro. En els darrers mesos els rumors han situat Rudy en l'òrbita del Real Madrid uns quants cops. A cop de talonari podria convertir-se en el jugador més ben pagat del continent. Però té altres pretendents. Carro nega que hagi tancat cap acord i afegeix: “Estem treballant amb totes les ofertes que té ara mateix sobre la taula.”

En l'entorn familiar del jugador es respira el color blanc. La inestabilitat (o irregularitat) sempre ha estat present en la carrera del jugador en l'NBA, coincidint fins i tot amb un canvi d'agent fa uns mesos tot buscant una felicitat que no acaba de trobar del tot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.