Bàsquet

El líder, sotmès a Girona

Bàsquet. EBA. El Girona B es va refer de la derrota davant el Collblanc Torrassa amb una prestigiosa victòria contra el Santfeliuenc

GIRONA B75

SANTFELIU.67

GIRONA FC B: Camós, Vila (8), Jiménez (18), Banovic (7) i Gatell (8) –cinc–; Agustí (14), Pujols (2), Serra (5), Bataller (2), Mbappe (3), Acosta (8) i Mas. 20/51 de 2, 8/26 triples (3 Agustí, 2 Jiménez, Banovic, Vila i Serra) i 11/22 tirs lliures. 42 rebots (11 Gatell), 14 assistències (3 Vila i 3 Jiménez) i 67 de valoració (20 Jiménez).

ENINTER SANTFELIUENC: Porto (5), Balboa (4), Ausina (14), Fernández (4) i Molina (21) –cinc–, Pascual (2), Bayo (6), Jordan, Navarro (5) i Martínez (6). 19/38 de 2, 5/24 triples (3 Molina, Navarro i Ausina) i 14/19 tirs lliures. 41 rebots (9 Fernández), 11 assistències (4 Balboa) i 62 de valoració (14 Ausina).

PARCIALS: 18-20, 17-16 (35-36); 17-19 (52-55) i 23-12 (75-67).

COMENTARI: El Girona B es va refer de la derrota a la pista del Collblanc Torrassa amb una prestigiosa victòria contra el líder, el Santfeliuenc. Els gironins van suar per guanyar, convertint en decisiu el parcial del darrer quart (23-12) i fer capgirar el marcador. Va brillar en especial el base local Albert Agustí, que en només 12 minuts va anotar 14 punts amb 3/3 triples. Al seu costat, Eric Jiménez va acabar amb 18 i 7/15 en tirs, mentre que Edu Gatell –ja és fix amb el primer equip– va aportar-ne 8 amb 11 rebots. L'agressivitat gironina en defensa en la segona part i l'encert en moments importants van ser clau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.