MOTOR / MUNDIAL D'ENDURO

Iván Cervantes torna a superar Mika Ahola

En el mundial el cambrilenc i el finlandès estan empatats a punts

El duel entre el cambrilenc Iván Cervantes (KTM) i el finlandès Mika Ahola (Honda) no coneix treva. En la segona jornada de l'enduro de Portugal, un problema del finlandès en la tercer especial li va costar més de mig minut i totes les possibilitats, però és que de les dues primeres, cadascú n'havia guanyat una, i per poc més d'un segon. En el mundial d'E2, a més, hi ha empat a 92 punts entre els dos grans dominadors. En aquesta categoria Jordi Figueras (Gas Gas) va ser 16è.

Oriol Mena ja és quart.

En E3, el pilot maresmenc d'Husaberg va repetir el quart lloc de dissabte i ocupa el mateix lloc en el mundial, rere els tres intocables, David Knight (KTM), Christophe Nambotin (Gas Gas) i Simone Albergoni (KTM). A més, el màxim rival de Mena, Bartosz Oblucki, va haver d'abandonar. En júnior el millor català va ser Armand Monleón (Yamaha) en el 17è lloc. Guillem Parés (Yamaha) va ser 20è.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.