MOTOR / MUNDIAL DE MOTOCRÒS

Els millors pilots, al circuit de Bellpuig

Antonio Cairoli i Marvin Musquin, líders de MX1 i MX2, són els grans atractius de la prova

El Gran Premi de Catalunya de motocròs, cinquena prova puntuable per al campionat del món, es disputa aquest cap de setmana al circuit de Bellpuig amb la participació del millors especialistes mundials. L'italià Antonio Cairoli (KTM) i el francès Marvin Musquin (KTM) hi arriben com a líders de MX1 i MX2, respectivament. A més d'aquestes dues categories, els aficionats que vagin a Bellpuig també podran disfrutar d'una prova femenina i del campionat europeu de 125 cc. Seran, doncs, un total de 12 mànegues entre dissabte i diumenge, cosa que converteix la cita catalana en una de les més completes del calendari.

A més del programa esportiu, també es portaran a terme diverses activitat lúdiques, com proves de motos elèctriques i infantils i un concert al pavelló de Bellpuig demà a la nit.

El traçat del mundial ha estat modificat per adaptar-se a les recomanacions de la FIM. Se n'ha incrementat la dificultat tècnica modificant alguns salts i canviant els angles d'atac i de recepció. També s'ha reduït la velocitat mitjana dels pilots en algunes parts del circuit per motius de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.