CAMPIONAT DEL MÓN DE MOTOCRÒS

Laier venç la cursa femenina

L'única cursa que es va disputar ahir en el Gran Premi de Catalunya de motocròs, puntuable pel campionat del món, va ser la de la categoria femenina, en la qual es va imposar Stephanie Laier. La pilot alemanya de KTM, que al matí havia fet la posició preferent, va dominar la prova de principi a fi i es va assegurar la victòria amb un avantatge de quatre segons respecte de la segona classificada, Larissa Papenmeier. El podi el va completar la sueca Elin Mann, amb la tercera posició, mentre que la líder del campionat del món, La francesa Livia Lancelot, només va poder ser cinquena.

En la categoria masculina, els italians Antonio Cairoli i Davide Guarneri van aconseguir la posició preferent de MX1 i MX2, respectivament. El dia va transcórrer amb normalitat, sense pluges i amb temperatures que van superar els vint graus. Avui es disputaran la segona mànega femenina (11.15h) i les dues curses de MX1 (13.10h i 16.03h) i MX2 (12.10h i 15.03h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.