Motor

La pluja desllueix els últims entrenaments de la pretemporada de F1

Nico Rosberg aconsegueix el millor temps de la jornada

L'equip Hispània Racing no pot córrer a Montmeló a falta d'uns amortidors retinguts a la duana i s'estrenarà a Austràlia sense haver realitzat cap test

La intensa pluja que ha caigut aquest matí a Catalunya protagonitzat l'última jornada d'entrenaments de Fórmula 1 a Montmeló (Vallès Oriental) i ha impedit córrer amb normalitat als pocs pilots que quedaven al paddock, entre els quals l'espanyol Fernando Alonso.

El temporal ha deixat els dos pilots amb els millors registres de la pretemporada a Montmeló, Michael Schumacher (Mercedes) i Alonso (Ferrari), sense cap volta cronometrada avui, i només han pogut rodar cinc vegades el circuit, que s'ha quedat gairebé sense públic.

Nico Rosberg (Mercedes), Pastor Maldonado (Williams) i Lewis Hamilton (McLaren) s'han prodigat una mica més, sobretot al final de la sessió, i ha estat l'alemany el que ha establert la millor marca (1:43.814), per davant del veneçolà i del britànic.

A la sessió matinal, només Hamilton ha signat una volta cronometrada (1:52.919), mentre que la resta de pilots han donat pocs girs a l'embassat asfalt del circuit. L'anglès ha encadenat voltes cada vegada més ràpides, a mesura que el seu McLaren s'adaptava a la pista. L'equip britànic no ha volgut perdre l'oportunitat de rodar sobre mullat.

A la tarda, ja amb Schumacher i Alonso fora de la pista, Maldonado i Rosberg s'han sumat a Hamilton i han aconseguit registrar alguns temps, encara que molt més lents que els de les jornades anteriors per culpa de la pluja.

Al tram final, amb l'asfalt més practicable i el cel més clar, els tres pilots en competició han anat rebaixant temps, sent l'alemany el que s'ha emportat el gat a l'aigua.

Amb tot, ningú ha pogut superar el millor temps aconseguit ahir per Schumacher, que en una segona joventut va aconseguir col·locar al seu Mercedes GP amb un brillant 1:21.268, un registre que el situa com una de les sorpreses de la pretemporada.

De la seva banda, l'equip espanyol Hispània, que ahir va presentar el nou F111, tampoc no ha pogut córrer avui al circuit català, però la meteorologia no hi ha tingut res a veure.

Els responsables d'Hispània Racing han explicat que no van rebre els amortidors a temps a causa d'un problema duaner, per la qual cosa l'escuderia arribarà a la primera cursa del mundial, el proper 27 de març, sense haver realitzat cap test.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.