Motor

HRT, amb ulls de gat

Fòrmula 1.A última hora Karthikeyan va sortir a la pista per fer els únics quilòmetres amb què el nou F112 serà embarcat cap a Austràlia

Pedro Martínez de la Rosa deia dissabte passat que seria un èxit si el nou monoplaça d'HRT podia completar els 100 quilòmetres autoritzats per la FIA abans de ser embarcat cap a Austràlia. L'equip dirigit per Pérez-Sala no se'n va sortir. L'F112 no va arribar al Circuit de Catalunya fins ahir al migdia, el muntatge va requerir una llarga estona i per això no va poder sortir a la pista fins que faltaven pocs minuts per a les sis. Tot i que la llum natural era cada vegada més precària, Narain Karthikeyan va aguditzar la vista i va arribar a fer una desena de voltes en la variant nacional (més curta) del Circuit, instal·lació reservada a partir d'avui per als entrenaments de pretemporada de la GP2. L'F112 té unes línies fines i la part frontal segueix la tendència d'aquesta temporada, amb l'esglaó que redueix l'altura a partir de l'eix davanter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.