Motor

Trams mítics per al ral·li Costa Brava

Motor. La cursa, amb els millors pilots europeus, es farà als trams de Cladells, Osor, Collsaplana i els Àngels

El 61è ral·li Costa Brava, que es disputarà l'11 i 12 d'octubre i serà vàlid per als campionats FIA, d'Espanya i de Catalunya de ral·lis històrics, tindrà un itinerari tan senzill com evocador de les mítiques curses dels anys seixanta, setanta i vuitanta. La prova sortirà de Lloret divendres a les 7 de la tarda i farà dues passades pel tram de Cladells (a les 8 i a les 10 del vespre), separades per un reagrupament d'una hora a Sant Hilari Sacalm. El final d'etapa serà a Girona a 1/4 de 12 de la nit.

Dissabte, el plat fort. Després de la sortida des de Girona (a les 9 del matí) tant els participants en l'apartat de velocitat com els de la regularitat en les diferents mitjanes hauran d'afrontar tres passades pels trams d'Osor (de pujada, entre Osor i Sant Hilari) i Collsaplana (des de Sant Hilari fins a tocar d'Espinelves) i dues als Àngels (en sentit Madremanya) entre les 10 del matí i les 7 de la tarda. Les assistències després de cada secció es faran a la Devesa, on el ral·li s'acabarà a les 8 del vespre, aproximadament. Tot i que són menys cronometrades que en l'edició anterior –i, per tant, s'estalvien reconeixements–, totalitzen més quilòmetres cronometrats (162). Els horaris són provisionals.

La plaça de la Independència

Aquest indret singular de la ciutat de Girona acapararà més protagonisme que l'any passat. S'hi instal·larà el podi de sortida de les seccions de dissabte, i també s'hi farà l'entrega de premis al final del ral·li. Pels voltants de la plaça tindrà la presentació de la cursa, el 13 de setembre vinent. La postal del podi de sortida amb les estelades que pengen de finestres i balcons tindrà un simbolisme especial, justament pel contrast amb la data del 12 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.