Motor

El valencià Bernat Martínez i el gallec Daniel Rivas moren en un accident al circuit de Laguna Seca

Els dos pilots, de 35 i 27 anys, han perdut la vida després d'una frenada inesperada en la carrera de Superbike/Superstock 1000

El pilot valencià Bernat Martínez, de 35 anys, i el gallec Daniel Rivas, de 27, han mort aquest diumenge en un accident en cadena a la primera volta del segon dia de carrera de Superbike/Superstock 1000 del campionat Motoamerica, celebrat al circuit de Laguna Seca, a Califòrnia (Estats Units), segons han confirmat els organitzadors. Poc després de l'inici de la cursa, prop de la primera corba, un pilot del centre ha frenat sobtadament, provocant una col·lisió que ha involucrat a fins a cinc competidors

Martínez, de 35 anys i natural d'Alberic (València), ha estat portat a l'hospital Monterey Peninsula, on ha mort a causa de les seves ferides. Rivas, de 27 anys i natural de Moaña (Pontevedra) ha estat traslladat per aire al Natividad Medical Center a Salinas, però tampoc s'ha pogut salvar la seva vida.

“Estem profundament entristits per la mort de Bernat Martínez i Daniel Rivas,”, ha declarat el conseller delegat del Mazda Raceway Laguna Seca, Gill Campbell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia