Motor

Un accident de trànsit retalla el ral·li igualadí

Tres persones van resultar ferides, dissabte a la tarda, a conseqüència d'un xoc frontal entre dos vehicle a la carretera C-37, al terme municipal de Santa Margarida de Montbui. L'accident es va produir al quilòmetre 58 de la via i el primer avís es va donar a les 19.05 h. El conductor d'un dels vehicles va resultar ferit greument i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de Bellvitge. El seu copilot va resultar ferit de menys gravetat i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada. Aquest vehicle participava en el ral·li Ciutat d'Igualada, tot i que aquell tram no era competitiu, sinó una via d'enllaç entre Igualada i els trams ubicats al sud de l'Anoia i a les comarques veïnes. Testimonis presencials van assegurar que el vehicle de competició circulava correctament per la carretera. El copilot de l'altre vehicle va resultar ferit lleument i va ser traslladat a l'hospital d'Igualada.

En produir-se aquest accident en una de les vies d'enllaç, l'organització va optar per suspendre la quarta i darrera secció del ral·li. L'equip que va patir l'accident estava format pels pilots del Motor Club Sabadell Antoni Rodríguez i Guillem Godayol.

L'equip format per Josep Maria Membrado i Jordi Vilamala (MC Racing) es va imposar en la divuitena edició del ral·li Ciutat d'Igualada amb un Ford Fiesta. Una setantena d'equips van prendre part en la prova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia