Comença al Genovés la màxima competició per a equips professionals d'escala i corda

Obre la dinovena edició de la Lliga Professional els equips de Pedreguer i Sueca

El trinquet Municipal de Genovés acull a les 20.45 hores l'inici de la XIX Lliga Professional d'escala i corda —Circuit Bancaixa 09-10. Els equips de Pedreguer (Colau, Tato i Tino) i Sueca (Adrián I, Jesús i Herrera) disputaran la partida inicial, que serà retransmesa en directe per Punt 2, i que suposarà l'estrena de la màxima competició per equips de la pilota valenciana.

Fins al proper 17 de gener els 10 trios del Circuit Bancaixa s'enfrontaran tots contra tots en un total de 45 partides. Els sis primers classificats accediran a la segona fase, que consistirà en una nova lligueta. Els quatre primers després de disputar-se la segona fase accediran a les semifinals.

Cervera per Álvaro

La lesió muscular que pateix Álvaro li impedirà de moment debutar amb el seu equip el proper dilluns al trinquet de La Pobla de Vallbona. El de Faura podria estar un parell de setmanes més de baixa, un fet que li impediria estar també en la segona partida, el dia 22 a l'Eliana, encara que este extrem no està confirmat al cent per cent.

Álvaro pateix des de poc després de finalitzar l'Individual un trencament muscular al recte anterior de l'abdomen dret. Vicent Cervera, escaleter d'Alaquàs, serà el seu substitut temporal en l'equip de l'Eliana.

Frontó a la Universitat

D'altra banda, el frontó del Pavelló Universitari acollirà el proper dilluns a les 19 hores, el trofeu Frontó Universitat Bancaixa, la tradicional cita entre els alumnes de la Universitat de València Estudi General i la pilota valenciana professional, en este cas, amb la modalitat del frontó. El cartell anuncia a Núñez i Espinola contra Fageca i Raúl II.

La partida s'emmarca dintre d'un curs curricular d'iniciació al coneixement de la pilota valenciana destinat als alumnes de la UV. La cita és, en realitat, la classe final dels alumnes del curs, però estarà oberta al públic en general i l'entrada serà gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.