El trofeu de pilota valenciana de Benidorm fa els vint anys

Les partides es completaran els dies 21, 22 i 29 en el Trinquet Alcalde Vicent Pérez Devesa

Es presenta a l'Ajuntament de Benidorm una nova edició, i ja van 20, del Trofeu Nadal d'aquesta localitat de la comarca de La Marina.

El Trofeu Nadal de Benidorm és el de major prestigi dels confeccionats per a commemorar tan assenyalada data. D'altra banda, el torneig també resulta un homenatge pòstum al que fóra alcalde de Benidorm, Vicent Pérez Devesa, que tant va treballar per la promoció i difusió de l'esport de la pilota valenciana.

El torneig constarà de dos semifinals i la corresponent final, partides que es completaran els dies 21, 22 i 29 del present mes de desembre.

Màsters Ciutat de València

El Màsters Ciutat de València, Trofeu Centenari Levante UD, completarà hui dijous 17 de desembre, en el trinquet Pelai de València la disputa de les dues semifinals.

La primera eliminatòria enfrontarà a Genovés II i Solaz contra Víctor i Dani. Les dues parelles arriben a la cita després d'haver superat els seus compromisos en la ronda anterior pel mateix resultat de 60-40. Genovés II i Solaz van vèncer a Soro III i Félix mentre que Víctor i Dani es van imposar a León i Grau.

A continuació, es jugarà la segona semifinal. En este cas els contendents seran Álvaro i Sarasol II a més de Miguel i Jesús. Esta partida suposarà una reedició de l'encontre que va suposar la tercera eliminatòria prèvia en la qual Álvaro i Sarasol II van aconseguir el triomf per 60-45. Segons la normativa del torneig Álvaro i Sarasol II s'han classificat per aconseguir la victòria mentre que Miguel i Jesús han assolit la passada en condició de millor equip dels derrotats.

La final es jugarà dissabte que ve en el mateix trinquet de Pelai. Demà, igual que els dos dies anteriors del torneig, cada aficcionat congregat en Pelai rebrà una entrada gratuïta per al pròxim partit que el Llevant UD disputarà contra el FC Cartagena. A més, el club granota sortejarà el dia de la final dues passes dobles de tribuna per al que resta de temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.