TENNIS

Robredo, en la copa Hopman

És la seva tercera participació en aquest torneig de dobles mixtos i forma parella amb Pepa Martínez

El millor tennista català, Tommy Robredo, ja és a Perth (Austràlia), on passarà el Cap d'Any i a partir de diumenge competirà en la copa Hopman, el torneig de dobles mixtos per països i tot un clàssic de cada inici de curs. Serà la tercera vegada que l'olotí participarà en aquesta competició i aquest cop estrenarà parella de ball amb la murciana María José Martínez.

Robredo va debutar en la copa Hopman per la porta gran, amb un triomf el 2002 amb Arantxa Sánchez Vicario com a companya i després de derrotar l'equip dels Estats Units en la final. Cinc anys després (2007) va tornar-hi amb la valenciana Anabel Medina i aquest cop es va haver de conformar amb l'accés a la final, en què van perdre contra el tàndem rus. En aquesta edició l'equip estatal ha quedat enquadrat en el grup A, juntament amb Austràlia, Romania i els Estats Units, amb qui debutarà diumenge mateix. El torneig ha cobrat aquest any més importància, ja que fa poques setmanes s'ha acceptat l'ingrés de la competició de dobles mixtos en el programa dels Jocs Olímpics de Londres 2012.

Després de la copa Hopman, Robredo té previst participar en el torneig d'Auckland (Nova Zelanda) i a continuació jugarà l'obert d'Austràlia, el primer Gran Slam del curs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.