TENNIS DE TAULA / SUPERDIVISIÓ

Els Falcons perden contra el Borges i l'Olesa torna a guanyar

FALCONS SABADELL 1

DKV BORGES VALL 3

FALCONS SABADELL: Li Dan Dan, Ferran Brugada i Ramon Mampel. Li Dan Dan venç Andrew Baggaley (3-2).

DKV BORGES VALL: Andrew Baggaley, Hu Bin i Marc Duran. Hu Bin venç Ferran Brugada (3-0). Marc Duran venç Ramon Mampel (3-0). Hu Bin venç Li Dan Dan (3-1).

COMENTARI: El Falcons Sabadell va encaixar una derrota esperada contra el DKV Borges Vall en la superdivisió. Els sabadellencs continuen una setmana més fora de les places de descens tot i la derrota, mentre que els de la Garriga ocupen la tercera posició. Els Falcons van inaugurar el marcador amb l'ajustat triomf de Li Dan Dan contra Baggaley, però després el Borges va imposar la seva superioritat. Hu Bin, ell millor jugador de la lliga, va guanyar els seus dos partits i Marc Duran va completar la victòria clara del seu conjunt. D'altra banda, el Bombons Blasi Xaloc Olesa va aconseguir la seva tercera victòria seguida en guanyar l'Arteal per 2-3. Amb aquesta victòria s'allunya de la zona de descens. El triomf de l'Olesa va ser de conjunt, ja que els tres jugadors van puntuar. Álvaro Robles va guanyar el seu partit, el xinès Wang Wei va sumar un punt i va perdre el duel de xinesos, i Oriol Monzó va cedir el punt inicial, però va situar el definitiu 2-3 en el marcador. / EL 9



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.