ATLETISME

CAMPIONAT D'ESPANYA PROMESA

Guerrero i Del Rio, per nota

La migfondista de Banyoles i l'atleta de Mont-ras arriben a Sevilla com a favorites

Esther Guerrero (FC Barcelona) i Tamara del Rio (AA Catalunya) arriben als campionats d'Espanya promesa de Sevilla, amb la millor de les marques de tots els inscrits en les seves proves. En el cas de la migfondista de Banyoles ho fa amb un temps de 2:11.38, fet dissabte passat en la reunió de Saragossa, temps que li va permetre ser la tercera en la cursa dels 800 metres. L'atleta del FC Barcelona té com a principal competidora l'atleta del Villa Cabezón Gloria Gómez, amb 2:12.55. Guerrero ha guanyat els 800 metres en els últims quatre campionats estatals, dos en categoria juvenil i dos més en júnior. L'any passat ja va participar també en els campionats d'Espanya absoluts. Va ser precisament en els estatals en pista coberta de Sevilla del 2009, quan va establir la seva millor marca en els 800 m (2:11.17).

Tamara del Rio arriba també a Sevilla amb la millor marca en les combinades. L'atleta de Mont-ras va establir la seva millor marca en pista coberta aquest any en 3.385 punts, fets el 24 de febrer a Vilafranca del Penedès. La temporada passada va pujar al podi en l'estatal promesa de Sant Sebastià, amb una marca de 3.554 punts. L'any anterior havia estat campiona d'Espanya júnior amb una marca de 3.274 punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.