BTT

CAIXA GIRONA

Fontcoberta, la primera

El circuit català més antic de Catalunya tindrà vuit proves

Ismael Ventura, el més fort en la pretemporada, sembla favorit

Després de dos mesos en què el pilot agafa la forma, arranca la temporada del BTT a Catalunya. Una de les proves rellevant de la temporada és el Caixa Girona, un circuit que atrau gran quantitat de ciclistes de roda grossa, dels que els agrada competir el cap de setmana. Bressol del BTT català, el Caixa Girona arribarà aquest any a la vintena edició. La primera de les vuit cites serà aquest cap de setmana a Fontcoberta, població del Pla de l'Estany. L'organització d'aquesta primera prova estarà a les mans del club Ciclista Vici de Bici, que ha preparat un circuit d'11 quilòmetres de poca dificultat per als més grans i d'un i dos quilòmetres per als més petits.

Defensarà el títol aquesta edició, Ismael Ventura, el ciclista de Badalona del Bicis Esteve, corredor que ja ha demostrat aquest any que continua en una gran forma. Després de Fontcoberta es disputaran set proves més, la segona a Fornells de la Selva, el 28 de març. Les altres són a Mont-ras (5 d'abril), a Vilajuïga (11 d'abril), a Tossa de Mar (2 de maig), a Figueres (el 16), a Cassà de la Selva (el 27 de juny) i a Porqueres (11 de juliol). Aquesta temporada, a més del patrocini de l'entitat bancària, Caixa Girona tindrà també el suport de la marca de roba Tactic. S'espera una mitjana de 400 ciclistes per cursa, sobretot en els mesos de calor.

Trayter enfila constipat el Powerbar

L'escalenc Marc Trayter enfoca aquest diumenge el Powerbar BTT Marathon, el circuit català de BTT en llarga distància, afeblit per un constipat que ell pensa que demà li pot passar factura. El ciclista empordanès, enguany amb el mallot de Radikal Bike, confia a disputar les quatre proves del circuit, tot i que enguany té tres objectius més. Per Setmana Santa disputarà la Volta a Catalunya en BTT, que aquesta temporada es torna a disputar. Posteriorment també està decidit a córrer el Ral·li de Sardenya, cursa de llarga distància per etapes, que l'any passat va guanyar Joan Llordella, el campdevanolenc de l'Ambisist de Fornells. Això serà al juny. Al maig, si no hi ha canvis de plans haurà corregut amb l'equip del Radikal Bike, la Titan Desert, al Marroc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.