Hernández (Campió Llorens) s'adjudica l'etapa i la «challenge»

L'absència de Víctor Iturat i el mal temps van aigualir la cursa

Gabriel Hernández
CAMPIÓ CHALLENGE CANONJA
«La regularitat i els esprints finals han estat clau»
«Iturat ha tingut mala sort, sinó hauria pogut guanyar»

El ciclista castellonenc del Campió Llorens de Vila-real Gabriel Hernández va ser proclamat ahir campió de la XXIV edició de la Challenge de la Canonja en imposar-se en la tercera de les etapes, el trofeu d'Hivern en una cursa resolta al en l'esprint. Hernández ha anat de menys a més en la challenge i després de ser sisè en el trofeu de Sant Sebastià, la victòria en les dues darreres proves –trofeu La Rambla i trofeu d'Hivern– el situen en el primer lloc.

L'absència per la fractura en una clavícula del fins ahir primer classificat provisional, Víctor Iturat (CJAM de Santa Oliva), va aigualir la competició i va facilitar el triomf del campió elit d'Espanya el 2007. La cursa va comptar únicament amb 79 corredors i van acabar-la 35. El mal temps i el 68è Premi inauguració de l'Hospitalet, que dóna el tret de sortida a la temporada catalana de carretera, van perjudicar la participació.