BTT

CAIXA GIRONA

Sorpresa nord-catalana

El ciclista de Ceret Hugo Drechou va sorprendre en el debut als del Bicis Esteve

David Lozano sortia com a favorit i es va haver de conformar amb el segon lloc final

Hugo Drechou, setè júnior en el mundial de Camberra, va sorprendre ahir en la primera cita del Caixa de Girona de BTT que es va disputar a Fontcuberta. El ciclista de Ceret va tombar el favorit, el campió d'Espanya sub-23 de ciclocròs David Lozano, que va entrar al cap de 22 segons, seguit de Christian Collados. El belga del Lotto Sebastien Carabin, top-30 del darrer mundial absolut, va entrar en la quarta posició.

En l'arrencada de la cursa del Caixa Girona, hi van participar fins a 380 corredors, amb un nombre rècord en les curses de promoció que van arreplegar fins a 170 nens, fet que reforça la idea que és la principal cursa de referència de Catalunya en la promoció del BTT. En elit femenina, Sandra Santanyes (Trek Lorca) va batre l'empordanesa Cristina Mascarreras (Conor-Forallac), que va entrar a 2:51. La cursa de 33 quilòmetres va guanyar-la el júnior de l'Ambisist Adrià Noguera, i el cadet del Medina Llagostera va entrar primer en la de 22 quilòmetres, per a veterans, cadets i noies.

FONTCOBERTA

Cursa llarga
1r
Hugo Drechou
1h38:50
2n
David Lozano
a 22 s.
Elit femenina
1a
Sandra Santanyes
1h16:52
2a
C. Mascarreras
a 2:51
Júnior
1r
Adrià Noguera
1h46.44
Cadet
1r
Jordi Quintanas
1h08.59


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.