La cinquena edició del trofeu Universitat de València començarà al trinquet blau de Genovés

Han augmentat el nombre de partides i s'han obert les portes del torneig a diversos dels joves valors més destacats del moment

El pròxim dia 26 començarà la V edició del Trofeu Universitat de València, un dels tornejos més rellevants en l'àmbit professional de la modalitat d'escala i corda.

En el present exercici el trofeu ha guanyat en presència ja que han augmentat el nombre de partides a disputar, amb un total de set. Aquest augment comportarà que s'incorporen noves seus al torneig, cas dels trinquets de Genovés, Massamagrell i Guadassuar. En les edicions anteriors el Trofeu Universitat de València es va completar íntegrament en Pelayo, recinte que enguany acollirà tres jornades distintes.

Una altra de les variacions afecta a la configuració dels equips, que aquesta vegada estaran compostos exclusivament per parelles. En aquest sentit cap destacar la participació de diversos dels joves valors que a poc a poc s'estan confirmant entre la elit de la pilota valenciana, cas de Javi, Nacho i Santi.

La partida del divendres 26, que serà retransmesa en directe per Punt2, serà la primera de la ronda de quarts de final. Posteriorment vindran les semifinals, fase que es completarà el dijous 8 d'abril, per a concloure posteriorment amb la final, que tindrà lloc el dissabte 10 d'abril en Pelayo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.