BTT

OPEN D'ESPANYA

Almenara, primer gironí a Huelva

El ciclista de Vulpellac Umbert Almenara va entrar en dissetè lloc, i segon en sub-21, en la cursa de Huelva del Superprestigio Massi - Open d'Espanya de BTT, que es va disputar diumenge. Almenara (MSC Bikes) va entrar a 10:50 de Lejarreta (Orbea), el vencedor.

El ciclista del Bicis Esteve David Lozano va ocupar la cinquena posició per darrere de Díaz de la Peña. En noies, Cristina Mascarreras (Conor Forallac) va estar espessa i va ser sisena, a 8:57 d'Anna Villar, la vencedora. Per la seva banda, les germanes Judit i Laia Forés (Conor Forallac) van guanyar la categoria de cadet i, en cursa, van estar per davant de moltes corredores júnior.